Den Elektromobility ve městě Zvolen


– spoločnosť Eco Auto, s.r.o a Mesto Zvolen si Vás dovoľujú pozvať na „Deň elektromobility v Meste Zvolen“. Akcia sa uskutoční dňa 4.7.2018 od 14 hod. do 18 hod. na námestí SNP vo Zvolene.
– Elektromobilita, ako nový fenomén environmentálnej mobility si vyžaduje pre svoj rozvoj verejnú osvetu, preto spol. EcoAuto s.r.o. ako prvá spoločnosť na Slovensku prevádzkujúca shoowroom špecializujúci sa na elektomobilitu v spolupráci s jej obchodnými partnermi a Mestom Zvolen sa rozhodli pripraviť Zvolenčanom a občanom z okolia prezentáciu elektromobilov rôznych značiek (Tesla Roadster, Nissan Leaf, Nissan e-NV200, BMW i3, Renault Zoe, Fiat 500e, ZD-1 a elektrických trojkoliek, štvorkoliek a elektrických kolobežiek spojenú s možnosťou absolvovania predvádzacích jázd.

– V rámci sprievodného odborného programu bude možnosť vzhliadnuť prezentáciu vývoja elektromobility a jej stavu na Slovensku s názvom : „ELEKTROMOBILITA v SR – QUO VADIS“ , prezentáciu „Využívanie obnoviteľných zdrojov energie v Elektromobilite.“ a Workshop širokej verejnosti s odborníkmi a majiteľmi elektromobilov na tému prevádzkových nákladov elektromobilov, podpory financovania ich nákupu a hodnotenie Total Cost of Ownership a enviromentálnych aspektov elektromobility.

– Vyvrcholením akcie bude prezentácia elektromobilu Tesla Roadster a prednáška najúspešnejšieho česko-slovenského a európskeho elektromobilistu, kapitána českej reprezentácie pre medzinárodné závody elektromobilov, Majstra sveta, držiteľa Guinessovho rekordu elektromobility p. PhDr. Jiřího Vlka, CEO a zakladateľa ekologickej firmy Green Victory Capital.

– V rámci doplnkového programu pre deti, mládež a dospelých budú organizované preteky na elektrických kolobežkách a elektrických fúrikoch.

– Tešíme sa na Vašu účasť a sme presvedčení, že z akcie si každý z Vás odnesie skvelé zážitky. Svojou účasťou podporíte myšlienku znižovania negatívnych vplyvov dopravy na zdravie človeka a jej ekologizáciu.

den elektromobility zvolen (2)

Podrobnosti

Datum:

4.7.2018

Čas:

14:00 - 18:00